Jag följer Biggest Loser på Kanal 5. En tanke som slår mig medan jag sitter i soffan och tittar på programmet samtidigt som jag mumsar i mig chokladflarn, är att jag nog är rädd för att bli smal. Jag har egentligen alltid varit lite mullig och velat gå ned ett par kilo. Jag kan inte se mig som smal och vältränad. Jag måste hitta bilden så att jag kan visualisera. En annan tanke jag har är att, tänk om jag inte blir lyckligare för att jag är smal. Ändå så drömmer jag och önskar att jag ska gå ned så jag åtminstone kan komma i lite gamla kläder.

Vem är jag? Jag sitter här och funderar på vem jag egentligen är. En tjock eller smal tjej. Just nu är jag en tjockis.

Vem vill jag vara, tjockisen eller smalisen? Jag vill vara smalisen! Jag vill kunna springa utan att känna sig som en elefant. Jag vill kunna böja mig ned och utan att känna att magen är som en bildäck. Jag vill komma i mina kläder! Jag vill kunna gå upp för en backe utan att få blodsmak i munnen. Jag vill få bort gäddhäng och valkar på ryggen. Jag vill inte sitta och äta kakor och godis. Jag vill äta lagom stora portioner!

Härmed lovar jag mig själv att jag ska lyckas! Jag kommer inte att bli lyckligare som smal MEN jag det kommer kännas bättre =)

Dags för frukost, havregrynsgröt!

1 comment
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Jag gjorde det!

Idag har vi gått tipspromenad på OK Gränsen. Jag har givetvis alla rätt *blink* Efter det, åt vi…

Vad gör jag uppe?

Tja, det kan man undra… Isac ville ammas vid 5-tiden och som vanligt gick jag på toaletten efteråt.…