Nu är Ulf semester slut. Han har jobbat i snart i vecka. När han går kl 5, pussar han mig hejdå… som han alltid gör MEN jag är helt slut så jag märker det knappt.

Isac
Isac har fått två tänder. Han kryper nästan och han går omkring i gåstolen. Han vägrar ta nappflaska och välling så jag får stå ut med att gå upp varannan timme och amma. Därför är jag så trött! Jag tycker det verkar som om han har gått upp i vikt, han har blivit lite mulligare i ansiktet och på benen. Isac gillar gröt, majs och fruktpure! Isac kan klappa i händerna, fast inte på beställning. Han bara gör det ibland.

Inez
Inez har under sommaren lärt sig klättra på allt! Hon pratar och pratar men vi förstår henne inte. Det är mycket mamma och pappa. Om man ber henne peka på lampan gör hon det och lika så klockan och kossorna vi har på gardinerna. Bilen säger brum brum. Om man ber henne att hämta något så gör hon för det mesta det. När jag städar hjälper hon till. Hon har en egen disktrasa som hon städar med, den ska vara fuktig förstås =)
Inez leker också med Isac. Busar med honom så att han skrattar. Hon springer runt köksön och säger Hej! till honom när han sitter i gåstolen.

Löpningen
Löpningen funkar sådär. Igår fick jag veta att resten av min familj kanske inte ska springa Blodomloppet om drygt 2 veckor. Jag blev lite ledsen men idag känner jag att jag ska minsann springa den där milen som jag tränat på hela sommaren. Även i år alltså, fast i år kommer det gå lite snabbare =)
Jag ska börja springa en annan löprunda idag, på 7 km. Hoppas på att det ska blir roligt igen. Vidare har jag även beställt vitaminer och fettsyror, då jag har varit trött och orkeslös länge nu.

Vikten
Vikten är nästan densamma, så när som på 3 kg vatten som jag nu har gått ned igen. Idag känns dessutom dieten bra och jag tror att till på söndag har jag nog passerat 70 kg igen. Det bästa är att Ulf även har dragit igång och att det faktiskt är lättare när den andra inte sitter och mumsar!

Nähä, nu är det dags att ge prinsen mat, morotspure. Vi får se om det passar honom. Prinsessan sover så hon får mat när hon vaknar. Köttbullar och makaroner blir det till henne idag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Rensade kantareller

Kantareller

I förra veckan fick jag kantareller av en god vän! Hon hade tillsammans med sin mamma varit i…

Fredagens aktiviteter

Idag har vi varit på Öxnehaga och hälsat på. Pappa var hemma från jobbet eftersom han hade huvudvärk.…