class=

Om 61 dagar är det midsommarafton. Nu kör vi så det ryker… ett hälsosammare liv!

Ledorden är sunt förnuft, måttlighet och träning. Jag kommer inte köra någon diet utan försöka att äta måttligt av allt och använda sunt förnuft. Lördagsgodis, inte varje dag-godis!

Jag har satt ett motionsmål de första 3 veckorna och det är att motionera minst 30 minuter/dag. Vissa dagar kan det nog bli svårt men om man verkligen försöker ska det nog gå, 30 minuter är ju inte så länge så det borde gå.

Imorgon är det jobb… ska verkligen bli skönt att komma in i jobbsvängen igen. Hoppas bara att barnen kan hålla sig friska också.

Jag såg förresten att Isac hade fått en kindtand (högersida i överkäken) i måndags och ikväll när jag borstade hans tänder upptäckte jag att även den vänstra kindtanden hade spruckit igenom. Inte konstigt att han varit kinkig och gnällig denna veckan, två kindtänder samma vecka. Vi är lite ovana med gnäll när tänder kommer. På Inez märktes det knappt, rätt var det var så fanns det bara en ny tand. Barn är verkligen olika.

Vilken skön helg det har varit, så vackert väder. Ulf lägger Inez nu och sedan ska vi grilla lite korv och njuta av de sista solstrålarna innan det är dags för sängen. Min klocka ringer 4:15 imorgon!

Nu ska jag läsa lite bloggar… ha det så bra!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Glad Påsk

Här är påskbuffen. Det enda jag saknade var lite mer grönsaker, det fanns bara broccoli 🙁 Påskmusten var…

SPA

Jag är i Halmstad på Hotell Tylösand. Det är jag och 5 vänner. Just nu ligger jag i…