… är jag nu på banan igen.

 id=

Nu har precis genomfört ett 20 minuters kettlebell-pass. Isac bankade på sin “spikbräda” medan jag kämpade på. Inez sov i soffan. Lilla prinsessan är jättesjuk. Hon hade 40 graders feber igår och idag hade hon 38,5 grader. Hon åt bara lite glass och en chokladbit igår och idag ville hon inte ens äta choklad. Men hon dricker i alla fall och maten får hon väl ta igen sen.

Isac var inte alls så här sjuk, han hade lite hög feber i ca 1 dygn men nu har han varit feberfri sedan i tisdagseftermiddag. Som det ser ut nu så kommer inte Inez orka gå till dagis imorgon heller. =(

Ibland tittar jag på barnen och tänker att jag är så lyckligt lottad. Jag har två underbara barn som jag älskar över allt annat.

Igår la Isac in pipmuggen i basen till bioljudet. Jag fick ut den och jag var lättad över att inte behöva berätta för Ulf att jag inte märkt när han la dit den! När jag berättade det så undersökte han den och upptäckte att det låg något mer där. Efter mycket trixande så fick han ut saken, en gammal mobiltelefon som barnen fått att leka med. Isac hade nog lagt i den också, busungen =)

Ikväll blir det promenad igen och det behöver jag verkligen. Jag lämnade inte huset igår och idag blir det nog inte bättre…

Nähä, nu har visst Isac somnat mot min axel, bäst att lägga hon ned… Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Bakslag

Idag är det en grå dag. Jag sitter vid köksbordet och tittar på när barnen leker med varandra,…