image

Efter jag gått av mitt skift så åkte vi till Sandhem för att gå på marknad. Men det var en flopp. Vi gick igen marknaden på en halvtimme och bestämde oss för att åka till Falköping. Jag har läst om ett gårdscafé som skulle vara mysigt.
image

Vi åkte till Vilhelmros gårdscafé som ligger ca 500 m ifrån Stora Torget i Falköping. Otroligt fint med gamla ladugårdar och ett glashus. Koppar, tallrikar och glas var alla olika och nästan alla stolar udda. Pittoreskt! 
image

Jag åt en Raw Key Lime paj som var glutenfri och inte innehöll inget extra socker. Den var gjord av lime och avokado samt cashewnötter och dadlar. Supergod. Gubben smakade och sa att den smakade inte avokado. Kaffet fick vi i en lite kanna och mjölken lika så. Gubben och barnen åt kladdkaka med grädde. Den var också jättegod.
image

Där fanns även en butik men vackra saker och onödiga prylar. Så trevligt att strosa omkring och medan barnen lekte med en gunga njöt jag av gubbens sällskap. En romantisk plats fanns också, en pusshållplats. Den testade vi givetvis. 
image

Lunch hos svärisarna och sedan iväg på sista fotbollaträningen för Isac innan sommaruppehållet. 

Medan Uffe tvättar mustangen gjorde jag egen granola, som blev jättegod. Vi åt granolan till kvällsmat och kollade sedan på slutet av Dumma mej. Barnen somnade utmattade i våra knän. 

Vi kollade på Django Unchanged, bra film men jag var trött oxh gick och la mig.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Smakportioner!

Inez har fått sin första smakportion. Det blev lite potatis som åkte in och ut en stund. Det…

Helgnytt!

I fredags var vi hos min pappa och bonusmamma. Det var jättelänge sen vi träffades. Vi spelade kort…
LCHF-frallor

Söndagsbak

Här har helgen varit bra! Idag har jag bakat LCHF-frallor, baconmuffins och gjort nötmüsli. Frallorna är till Ulf,…