Vilken underbar vecka vi haft så här långt. I måndags var barnen på Luftgevärsskytte. De gillade det och kommer nog fortsätta.

Igår var vi i simhallen hela dan, Inez klarade 3 st simmärken (baddaren, silverfisken och guldfisken). Isac klarade baddaren. Tyvärr fanns inte baddaren att köpa så vi köpte vattendroppen, den skulle vara likvärdig. Till Inez köpte vi guldfisken, kunde ju inte köpa alla tre, det tyckte jag skulle bli orättvist. Vi köper de nästa gång, ifall baddaren finns till Isac. Rättvist ska det vara!

 

Igår testade Isac även Ju-jutsu, han verkade gilla det och han visade alla övningar de gjorde, men han ville inte fortsätta. Han var nog lite ensam då det inte var några andra i hans klass där.

Igår fick barnen även pyssel i Alla hjärtansdagspresent. Isac fick pärlplattor som man kan göra snurror av. Dessutom fanns det mönster till plattorna och han satte genast igång att göra snurror. Jag fick stryka en i morse så han kunde visa farmor och farfar. De är där idag då jag jobbar idag, fast bara till kl 18 idag.

Inez fick garnbollepyssel, dvs en mall för att göra garnbollar och sedan kan hon klistra på ögon, munnar och annat på bollen så blir det garnmonster. Hon gjorde en jättefin till gubben och jag fick en i morse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

7 månader

Idag firar vi att Inez blir 7 månader. I morse låg jag i sängen och tänkte på hur…

Vi spelar spel

Inez och jag spelar Smurfspelet. Hon har “tjatat” hela förmiddagen och nu har vi äntligen spelat. Nu leker…

Self care

Tiden går verkligen snabbt fram. Jag har på sista tiden längtat efter att ha tid att blogga lite…

Måndagsmorgon…

Jag sitter här framför datorn, jag vill skriva något men jag vet inte vad… Det är mörkt ute…