Hur har ni det? Idag är det grått och regnigt. Men vilken skön helg det har varit.

I fredags blev det en spontankväll med Tacos och en god vän. Det blev prat, vin och världsproblem. Jättetrevligt!

I lördags byggde vi på altanen hela dagen sedan var vi i stan och köpte en vindjacka till gubben. Han behöver det när han ska gå på Elmia Wood på fredag. Den var jättesnygg, mörkblå med orange detaljer. Det är luva på, så vi får väl se hur mycket han använder den. Han är lite känslig där (hans ord!)

I söndags var det dags för fotbollsmatch, igen. Inez ville stå igen och hon tog fler bollar denna gången. Skulle tro att det kan bli en riktigt bra målvakt av henne. Men jag är ju också lite partisk ler. Sedan var det Isacs tur för fotbollsträning. Det regnade hela tiden och i början av träningen så spelade jag och Inez lite fotboll. Men sedan ökade regnet.

Måndagen började med mys och lång frukost. Barnen lekte och jag drack kaffe och kollade bloggar/facebook. Sedan åkte vi till stan för att kolla kläder och skor till skolavslutningen. Vi hittade både skor och kläder så nu är de redo för skolavslutningen nästa vecka.

Det blev ytterligare en spontankväll med bubbel, prat och grillning. Denna gången blev vi hembjudna till vänner och det var så mysigt. Det blev en långkväll och jag tror inte vi var hemma förrän efter klockan halv ett. Men det gör ju inget när vi var lediga igår.

Inez hade avslutning på Blåsskolan och den avslutades med ett uppträdande för att visa vad de lärt sig. Detta var under Musikmaraton som Kulturskolan här i Mullsjö hade ordnat. Jag kunde inte ta foto på henne under uppträdandet för hon stod lite undanskymd men jag fick ett efteråt.

Efter lunchen åkte vi till Karlsborg med mustangen. Det var så fint. Det var så länge sedan jag var där (om jag ens varit det) för jag kände inte igen det. Men vi gick in på campingen och tittade. Vi har funderat länge på att åka hit så det var kul att se hur det såg ut. Mysigt med små stugor, vi bestämde oss för att boka två nätter i juli, vilket jag gjorde när vi åkte hem.

Vi promenerade längs kanalen och kollade när bron höjdes och båtar passerade. Vi kollade Idas brygga och nu längtar vi till semestern.

Superbra avslutning på helgen.

<img class=”alignnone wp-image-4408 size-large” src=”https://hanna-hansson.se/wp-content/uploads/2017/06/Fika-i-Karlsborg-3.jpg” alt=” width=”770″ height=”433″ />

<img class=”alignnone wp-image-4409 size-large” src=”https://hanna-hansson.se/wp-content/uploads/2017/06/Fika-i-Karlsborg-2-1024×576.jpg” alt=” width=”770″ height=”433″ />

<img class=”alignnone wp-image-4410 size-large” src=”https://hanna-hansson.se/wp-content/uploads/2017/06/Fika-i-Karlsborg-1024×576.jpg” alt=” width=”770″ height=”433″ />

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Bästa helgen… ever!

Äntligen måndag! Ja, här finns ingen söndags- eller måndagsångest! Ny vecka och nya möjligheter! I lördags gick gubben…

Hoppgunga

Inez har fått en hoppgunga av morfar och Anne-Marie. Hon verkar gilla den fast hon inte riktigt vet…