Just nu är mitt liv lite hektiskt. Jag jobbar jättemycket som konsult samtidigt som jag har mitt personliga assistent-jobb. I och med att jag jobbar helger så finns det inte så mycket tid för återhämtning. Men än så länge gör det inte jättemycket förutom då att jag inte blir av med en jobbig hosta.

Jag hade igår ett möte om min framtid, ett spännande möte och om det går som jag hoppas så kommer det att förbättra min framtid. Mer än så kan jag inte berätta just nu men jag lovar att berätta som fort jag kan.

Vad heter det när alla roliga saker händer samtidigt? I alla fall, igår ringde en gammal kollega och ville eventuellt köpa konsulttjänster av mig. Oj, tänkte jag… jag har ju fullt upp på Fagerhult just nu… men jag tacka ändå ja för jag tänker att Fagerhult kanske inte behöver mig mer än imorgon och då kommer jag ju stå utan jobb.

Är det inte lite typiskt? Nu finns det två företag som vill ha mina konsulttjänster… Veckans I-landsproblem!!!

Det var en fantastisk soluppgång idag över sjön. Det är dagar som börjar så här som är underbara. Idag blir det jobb hos Brukaren och imorgon är det dags för Fagerhult igen.

Vad har ni för något på gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Monster Cupcakes

Så här blev de. Inez bestämde att de skulle bli gröna istället för blå :o) Nu ska vi…

Aprilutmaning

Nu är jag klar med mitt funderande. Jag har bestämt mig för att detta är min utmaning. Mat…

Tabata

Jag sitter här och planerar det perfekta Tabatapasset. Jag hoppas att min väninna är lika pepp som jag!…