och regnet öser ner!

Tänk vad fort det går innan mitt tålamod på regnet har tagit slut. I natt vaknade jag av att det regnade mot fönstret och idag kändes det verkligen som hösten var på intåg. Jag hade jacka på mig för första gången sen i maj, tror jag. Det var knapp jag hittade den .*ler*

 width=

Idag har jag fint besök med mig på jobbet. Han studsade upp ur sängen och var ivrig för att komma iväg till mitt jobb. Nu sitter han jämte mig och myser med varm choklad och mobiltelefonen. Inez är hos farmor och de skulle baka bullar idag.

I helgen gjorde jag något som jag aldrig gjort tidigare. Jag gjorde plommonmarmelad. Jag gjorde även en plommonpaj och den slukade familjen i ett nafs. Så den var nog god. Det var marmeladen också, tre burkar blev det på 1 kg plommon.

Inför hösten har jag även inhandlat en ny aktivitetsklocka, jag gjorde som gubben brukar göra… jag blev intresserad efter att han köpt en ny Fitbit… så jag köpte en i söndags. Inte så avancerade som gubbens men den mäter pulsen, steg, sömn och mycket mycket mer. Jag satt hela kvällen igår och kollade statistik. Superroligt för en statistiknörd som jag *ler*. Snygg är den också. Det går att byta armband så att det påminner mer om en “vanlig” klocka. Jag är så nöjd.

 width=

Så nu behöver jag bara fundera ut hur min aktiva höst ska vara. Jag skulle vilja komma igång med löpningen igen men det är tungt just nu, känner fortfarande av i revbenen efter kraschen med cykeln. Men jag får väl komma igång att cykla igen, det går ganska bra. I söndags kunde jag faktiskt cykla på mountainbiken, innan har jag använt damcykeln, det går inte att cykla snabbt på den och jag gillar att cykla snabbt och bli flåsig.

Nähä, nu har jag tappat fokus från jobbet, dags att arbeta lite igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Inskolningsdag 3

Idag skulle jag lämna barnen på dagis en stund, 2 timmar blir det. Jag sitter här och “väntar”…

Fredagsmys

Jag har städat hela nedervåningen. Det tar tid när man har två barn. Jag började efter lunch och…

I soliga Hjo

Ja det blev en härlig dag i Hjo! Efter en varm (jag har glömt hur varmt det blir…