Min har varit bra, det har var skönt med lite ledigt. I lördags röjde vi under huset, vi har torpagrund och när gubben flyttade in i huset 2004 så lämnade tidigare ägarna kvar bräder och bröte under huset. Vi har pratat om att slänga detta i åratal med det har alltid funnit andra saker att göra först. Så detta har prioriterats bort. Men elektrikern var hemma i förra veckan och då bestämde han och gubben att elen ifrån vår altan skulle dras under huset. Då behövde vi ta bort bröten så att han komma in och göra det. Skönt tycker jag för jag tycker det är så skönt att slänga saker, befriande liksom.

Det var jobbigt, min cykelskada (haha det låter som jag varit med i en riktig olycka!) gjorde sig påmind. Det var svårt att böja och sträcka sig men jag började böja benen istället och då gick det bättre. Jobbigt då jag tycker att efter fyra veckor borde jag varit återställd. Men nej, det är jag inte men det går åt rätt håll.

Medan vi röjde så var barnen med farmor på marknaden i Mullsjö, de köpte chokladtoppar… mums och nya fidgetspinners, som var rätt coola.

På eftermiddagen drog vi till Habo för att kolla in den nya grävmaskinen som svärfar köpt. Gubben var som ett barn i en sandlåda, han grävde jättelänge. Så nu har vi de rätta verktygen för att köra igång och fixa framsidan på huset. Jätteskönt tycker jag för den ser så skabbig ut. Det är ogräs i gången, fast det har varit så torrt i sommar så finns det gräs och ogräs i vår grusgång. Så det ska bort och istället, om jag får min vilja igenom, så ska vi ha plattor. Blir supernajs!

 width=

Igår så var det tråkigt väder så det var söndagslunk hela dagen. Barnen var iofs iväg och lekte med kompisar i ett par timmar. På eftermiddagen laddade vi in ett gamla spel till PS 3:n, Crash Bandicoot, en liten nostalgitripp för mig då jag i yngre ålder spelade detta med min dåvarande pojkvän. Jag och barnen hade kul ett par timmar.

Nu är det måndag igen och jag måste bara berätta att måndagsångesten som jag haft varje måndag i hur många år som helst. Jag kommer inte ens ihåg när jag inte hade måndagsångest. Men det är inte samma måndagsångest som andra har… inför jobbet… nej, jag har haft måndagsångest för att jag har “misskött” min mat och ätit sånt jag inte borde. Men det har jag inte idag. Jag iofs ätit godis och fika hela helgen men jag har ingen ångest… jag bantar ju inte längre… *ler* så jag har ju inte gjort något fel. Det är en sån underbar känsla. Nu kanske ni tänker att det har jag aldrig haft, då säger jag… vad glad jag är för din skull… men min måndagsångest har varit superjobbig och gjort mig ledsen när jag borde var superglad… jag får ju gå och jobba *haha*.

Däremot så har en längtan till att träna börjat att infinna sig. Mitt mål är att bara träna sånt som gör mig glad och som inte ger ångest. Det finns ett litet frö i mig som vill springar igen. Göteborgsvarvet, kanske eller Jönköping halvmara… men det är långt dit. Jag kan ju fortfarande inte ens gå runt sjön för varje steg gör ont i revbenen så kanske Blodomloppet och Vårruset är bra lopp att börja med. Någon mer som vill va med??

I början på september så börjar jag och gubben en buggkurs och det ska bli så kul, jag har iofs gått buggkurs innan men då fick jag lära mig ett annat grundsteg som inte används längre så gubben har haft lite svårt att föra mig. Men grundkurs är bra också då vi är lite ringrostiga både på turer och i konditionen. Jag längtar i alla fall, det ska blir så kul!

Nu är det snart dags för lunch, vad äter du till lunch idag?

Tjingeling på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Ostkaka

Jag älskar ostkaka! Jag kan lätt äta en hel förpackning av Frödings Ostkaka. Det är då självklart att…

Kransbindning

Imorse lämnade jag min brukare för sista gången. Det kändes konstigt… jag har aldrig sagt upp mig tidigare.…