Jag älskar att vara gravid…


Det är så underbart… Jag är i andra trimestern och det är väl den som är den bästa. Snart är jag är jag i tredje trimestern och tycker väl allt är jobbigt. Men just nu är livet perfekt. Gravidyogan går bra och jag tycker att jag gör framsteg. Igår låg fokus på axlar och det var såå skönt att sträcka ut axlar och rygg. Inte konstigt jag är stel, jag kan ju knappt lyfta händerna bakom ryggen. Solhälsningarna är de jobbigaste tycker jag. Jag har inte riktigt fått in andningen än. Jag har beställt en gravidyoga-dvd och den kom igår. Jag ska öva på andningen och göra solhälsningarna hemma så att det blir lättare att hänga med =) Jag ska försöka få Ulf att vara med oxå, han har så ont i ryggen ibland och jag tror att det beror på att han är stel och orörlig.

Hanna

2 thoughts on “Jag älskar att vara gravid…

  1. Anonymous
    • Svara

    Hej!jag är ungefär en vecka efter dig och skall börja med gravidyoga om några veckor. du får gärna berätta vad du tyckte om dvd:n… Är lite nyfiken på att köpa en …

    • Svara

    Åh ja, andra trimestern är underbar. Jag tror knapp jag mått så bra nån gång i livet förut, allt är på topp. Njut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *