Viktresultat v.36

Startvikt: 78,6 kg
Start BMI: 29,8

Nuvarande vikt: 67,9 kg
Nuvarande BMI: 25,7
Veckans resultat: +0,4 kg
Totalt: -10,7 kg
Kvar till delmål 3: 2,9 kg

Målvikt: 57 kg
Mål BMI: 21,6

Denna veckan har varit konstig, jag har motionerat ganska mycket och ändå blev det en uppgång. Kanske har jag fått muskler *fniss*. Jag har inte ätit för mycket kalorier men kanske lite för mycket kolhydrater. Jag fuskade iofs ordentligt i söndags och samlade på mig ganska mycket vätska som jag antagligen inte helt blivit av med *blink*

Ny vecka och nya tag!

Hanna

2 thoughts on “Viktresultat v.36

 1. BENITA
  • Svara

  Ibland har vi sådana där lustiga veckor :/

  Nästa gång kommer det att gå bättre. Krams!

  • Svara

  Vill också väga mellan 65-70 kg. Har dock ca 10 kg kvar! Peppkram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *